Univé Eindejaarstoernooi 2007

MARUM - Het jaar wordt in de Kruisweg traditiegetrouw afgerond met het UNIVÉ bowlingtoernooi georganiseerd door de Bowling Vereniging Marum. De series zullen op vrijdag 21 en zaterdag 27 december worden gespeeld en de halve finale en finale op vrijdag 28 december.

Het is een toernooi, waar je als koppel je kunt opgeven. Er wordt gespeeld met handicap om daarmee spelers met een lager gemiddelde een gelijkwaardige uitgangspositie te geven ten opzichte van de betere spelers. Deze handicap is over het algemeen in het voordeel van de spelers met een laag gemiddelde. Die krijgen namelijk een flinke ruggesteun door hun hoge handicap en dat elke game. Eén keer boven jezelf uitstijgen en je hebt al uitzicht op een halve finaleplaats.

Voor bowling heb je een goede techniek en mentale veerkracht nodig en met een partner kun je elkaar op deze punten corrigeren en oppeppen en dat leidt tot betere prestaties.

In de periode tussen Kerst en Nieuwjaar is dit toernooi een mooie sportieve onderbreking van het veelal in dit teken van eten staande gebeuren. Je kunt je energie weer eens lekker kwijt.

Door de sponsoring van UNIVÉ kunnen de inschrijfgelden laag gehouden worden. Je betaald € 9,- per persoon en daarvoor mag je 3 games gooien.

De winnaars kunnen rekenen op verrassende prijzen.

Inschrijving kan bij Henk Veenema in de Kruisweg tel 0594-641202.


PS: Serie 1 is komen te vervallen, daardoor begint serie 2 een half uur eerder, dus om 21.15, wie ingeschreven stond in serie 1 speelt nu in serie 2!


\"Univ�\"
Eindejaarsbowlingtoernooi

wordt gehouden op 21, 27 en 28 december in ‘De Kruisweg’ te Marum


Speelwijze: Dubbel Handicap 3 games
Handicap: 80% van 200, maximaal 45
Inschrijving: Bowling \'De Kruisweg\'
Kosten: €9,00 per persoon
Voorrondes: Vrijdag 21 december 2007
serie 1: 19:30 -- 21:30 uur
serie 2: 21:15 -- 23:15 uur

donderdag 27 december 2007
serie 3: 19:00 -- 21:00 uur
serie 4: 21:15 -- 23:15 uur
Halve Finale: vrijdag 28 december 2007
12 hoogste dubbels 3 games
19:30 -- 21:30 uur
Finale vrijdag 28 december 20076 hoogste dubbels 3 games
21:45 -- 22:45 uur
Pinfall: Voorrondes tellen mee
Prijzen: - Wisselbokaal voor 1e dubbel
- Verassende prijzen voor de 6 hoogst geplaatste dubbels
- Hoogste game scratch heren en dames een verassingsprijs

\"\"

15de Scholenbowlingtoernooi
Het 15de scholenbowlingtoernooi is ten einde. O.B.S. It Skriuwboerd is eerste geworden, en heeft de wisselbeker mee naar huis genomen. De wisselbeker voor de leerkrachten is meegenomen door C.B.S. de Bron. Beide teams, gefeliciteerd met jullie overwinning! Uitslagen: Voorrondes Leerlingen Voorrondes Leerkrachten Finale Leerlingen Finale Leerkrachten Klik hier voor Foto's Wij hopen volgend jaar weer op jullie deelname!
15de Scholenbowlingtoernooi
Het 15de scholenbowlingtoernooi is ten einde. O.B.S. It Skriuwboerd is eerste geworden, en heeft de wisselbeker mee naar huis genomen.
De wisselbeker voor de leerkrachten is meegenomen door C.B.S. de Bron. Beide teams, gefeliciteerd met jullie overwinning!

Uitslagen:
Voorrondes Leerlingen
Voorrondes Leerkrachten
Finale Leerlingen
Finale Leerkrachten

Wij hopen volgend jaar weer op jullie deelname!
Stuur autoverhuur toernooi 2007
Tussenstanden:
Voorrondes
 
Achtste Finale


Kwart Finale

Halve Finale
 
Finale
 
23e Kruiswegtoernooi
Een verslag van Jitske Veenema en Lolke van Slooten over het 23ste Kruiswegtoernooi: Een Gezellig en geslaagd "Kruisweg" toernooi 2007 Voor de 23 ste keer werdt het "Kruisweg" toernooi gehouden. Aan het toernooi deden 53 heren mee waaronder enkele jeugdleden, bij de dames waren er 18 deelneemsters. De hoogste 16 heren en de hoogste 8 dames gingen door naar de halve finales. Leuk om te vermelden is dat ons jeugdlid Paul Alma ook bij de laatste 16 hoorde. De verschillen waren minimaal, dus een ieder moest maar proberen om bij de laatste 6 te komen. Maar ook bij de dames was er niet zoveel verschil,zodat ook hier moest worden gestreden om een plaats in de finale. Dat je als nummer 16 uit de voorrondes opeens als de nummer 5 in de halve finale staat is geweldig. Deze prestatie leverde Fokko Huisman. Maar ook Dennis Veen ging van plaats 13 naar plaats 1!! Ook het omgekeerde gebeurde Jacob Bouma viel terug van plaats 1 naar plaats 6. Zo bleef de spanning er bij de heren goed inzitten. In de halve finale gooide Dennis nog een mooie game van 221. Bij de dames behield Jitske Veenema de 1 ste plaats in de halve finale, maar de concurentie bleef dicht in de buurt. Met mooie 200 games van Jannie 200, Tineke 201 en Edith met 220 was ook bij de dames nog niets beslist. De finales begonnen met de dames, Jitske gooide nog een game van 230. Bij de heren geen 200 games meer maar wel een spannende strijd. Bij de dames won uiteindelijk Jitske met een totaal van 1913 pins inclusief hcp. Bij de heren won voor de tweede keer Lolke van Slooten met een totaal van 1860 pins inclucief hcp. In totaal werden er dertien 200 games gegooid. De hoogste game bij de heren was voor Nico met 226 en bij de dames Jitske met 203. Het toernooi gemiddelde lag op 155. Tot slot bedanken wij de sponsor van dit toernooi "de Kruisweg" het was weer een leuk,gezellig en sportief toernooi. Volgend jaar is al toegezegd wordt het 24 ste "Kruisweg" toernooi gehouden. Ook de mannen van de scores bedankt en natuurlijk Henk en Lodewijk voor de banen die er weer prima bijlagen en die ook geen storingen veroorzaakten en natuurlijk bedankt voor de prima bediening. Tot volgend jaar. Klik op de foto's voor de grotere versie.