Indeling seizoen 2013-2014

De indeling voor het volgende seizoen is klaar. Klikt u hieronder op de knoppen voor indeling van de betreffende huisleagues:


Eerste 6 teams spelen vroeg, laatste 6 teams laat. Voor Huisleague 3 geld: Eerste 6 teams Maandags, laatste 6 teams Dinsdags.

Indeling van de jeugd is nog niet bekend, en zal de eerste speeldag worden bepaald.

De indeling van de teamcompetitie is terug te vinden onder de Speeldata


Wijzigingen en typefouten onder voorbehoud

Open dag 2013

opendag2013

Heb jij interesse om te bowlen? Kom dan langs op de opendag op 24 augustus!
We vertellen je dan graag alle ins en outs over de bowlingsport!

Slotavond 2013

Meermaals werdt er de vraag gesteld, wat houdt dat verrassingstoernooi in.... Henk kon hier geen antwoord op geven, want de organisatie was in handen van de activiteitencommissie. En deze hielden het programma van de avond geheim.

Toen eenmaal iedereen aanwezig was, heeft Jan de Bruin de avond geopend, en heeft daarna de rest van de avond over gelaten aan de activiteitencommissie. Als voorrondes zijn er 2 games, frame om frame gegooid, met 9-tap. Hier wisten sommige teams heel verrassende resultaten mee te behalen. Ook blijkt het toch moeilijk te zijn om 300 te gooien, lees minimaal 9 eraf in 1ste worp.

Tijdens de voorrondes is er een hapje geserveerd, wat keurig is verzorgd door Kruisweg Marum. Na de voorrondes heeft Jan de Bruin met assistentie van Carolina Landstra de prijzen uitgereikt van de Huisleagues. Vervolgens zijn we verder gegaan met de finale van het verrassingstoernooi. Ook wist men nog niet wat dit was, Na uitleg bleek dat er Pyramide werdt gebowld. Echter niet meer op papier zoals voorheen, maar digitaal. Reinder Reinders heeft hiervoor een stuk software geschreven, wat automatisch de gegooide worpen van de pyramide af telt. Door de software kon er dan ook niet meer vals gespeeld worden. Het zou natuurlijk geen verrassingstoernooi zijn, als er geen grappen zouden worden uitgehaald tijdens de finale, en jahoor, het licht ging halvewege de finale uit.. 20 minuten lang bowlen in het donker blijft toch best moeilijk. Ook bleek het voor Dennis Veen en Djeffrey Bijma toch moeilijk 8 eraf te gooien, er was nog 8 minuten aan tijd om dit te gooien, maar ze slaagden er helaas niet in.

Na de finale zijn de prijzen uitgereikt, voor de nr's 1 t/m 3. Lodewijk had deze prijzen verzorgt, en had ook hier iets verrassends mee gedaan... Cadeaukaarten gekocht, echter de waarde is een raadsel...

Volgens de activiteitencommissie is de avond geslaagd, waneer iemand ideeen heeft voor een volgende slotavond, horen zijn dit graag. Reacties kunnen naar info@bowlingmarum.nl

 

Hieronder nog de uitslagen:

Foto's zijn hier te vinden of klik op de foto hierboven.  We hopen u/je terug te zijn in september 2013 bij de start van het nieuwe seizoen!

Uitslagen Huisleague
Jeugdtoernooi Marum-Leek 2013

Uitslag jeugdtoernooi BV Marum tegen BV Leek