Klik hier voor meer informatie
OOGTV/GewoonGaan op bezoek op de bowling

Afgelopen maandag was Colin van Gewoon Gaan (Een programma van OOGTV) op bezoek bij Henk in de bowling. Hij leerde de fijne kneepjes van het bowlen.

 

300 #2 op Baan 6

Vandaag, 30 december 2017, tijdens de halve finales van het 3e Keurslager Blanke - Kruisweg toernooi heeft Joshua Schuurman op baan 6 een 300 game gegooid.

 

Joshua, gefeliciteerd!

 

Nieuwe Baanrecords

Tijdens het 11de paastoernooi zijn er maarliefst twee baanrecords gegooid. Theo Panneman heeft op baan 6 een baanrecord van 284 neergezet in de voorronde van het toernooi, maar Christiaan Veendorp verbeterde een kleine 5 uur later, naar 300!

 

Christiaan gefeliciteerd!

 

Bowlingvereniging Marum
Bij het 31 jarige BVM staat gezelligheid en een goede onderlinge sfeer hoog in het vaandel. De lijfspreuk van BVM is dan ook: “Alles mag niets moet”.
Zowel jong als “oud” is lid van de BVM .

De vereniging kan beschikken over 6 volautomatische computer gestuurde bowlingbanen in de Kruisweg te Marum.

De BVM beschikt over één van de grootste jeugdverenigingen van het noorden met aspiranten, junioren, beginners en gevorderden.
Bij de BVM traint de jeugd 1 x in de 14 dagen op woensdagavond van 19:00 tot 20:00 uur. De andere woensdagavond wordt er competitie voor de jeugd gespeeld van 19:00 tot 20:00 uur.
De training voor de jeugd wordt verzorgd door gediplomeerde trainers waaronder Dirk van der Zee, enige jaren geleden bondscoach van het Nederlands meisjesteam.
Zijn trainingen bij de BVM zijn niet zonder succes.

Op maandag, dinsdag en woensdagavond spelen de senioren competitie. U kunt kiezen voor iedere week of één keer in de 14 dagen.
De competitie wordt op speelervaring van de spelers ingedeeld.

Leden spelen een individuele- en een teamcompetitie bestaande uit 3 personen per baan.
Aan het einde van de competitie spelen de teams nog een finale avond.
Als afsluiter van de competitie wordt er nog een feestavond georganiseerd.

Mochten er nog vragen zijn over de BVM dan kunt u contact opnemen met Henk Veenema  tel: (0594) 64 12 02 of kijk op bowlingmarum.nl.